КАБЕРНЕ СОВИНЬОН СОРТОВО 3L

SORTOVO_cabernet_sauvignon_etiket

sortovo_cabernet_razfasovki

КАБЕРНЕ СОВИНЬОН СОРТОВО е произведено по класически метод при контролиран технологичен режим, с балансирано и пълно тяло, аромат на боровинки.

Има вкус на зрял плод и елегантен финал.

line
footer